Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Hardware » O surpriza de la Asus: EN8800GT
11 December 2007
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

ASUSIn urma cu aproape o luna Nvidia lansa noua placa video Geforce 8800GT care in urma testelor o subclasa pe mult mai scumpa 8800GTS.

Asta se intampla doar pe rezolutii de pana in 1600X1200 si un mic antialisaing de 2X, datorita memoriei de 512Mb fata de cei 640 de care dispune 8800GTS.

Se pare ca cei de la Asus impreuna cu Qimonda au remediat aceasta situatie pe data de 6 decembrie cand au lansat noul EN8800GT dotat cu 1Gb memorie ram DDR3. Noua placa functioneza la frecventele default specificate de Nvidia si anume 600Mhz pentru GPU si 1800MHz pentru memorie.

In noile dotari se incadreaza si collerul Glaciator de pe aceasta placa, care portivit celor de la Asus ar tine-o cu 7 grade mai rece decat coolerul default iar zgomotul de doua ori mai mic in full load.

Preview: en8800gt_1gb.jpg

 

 

Sursa: http://www.asus.com/news_show.aspx?id=9192

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Parerea ta conteaza...