Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » SEO » Cresterea PageRank-ului
11 December 2007
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

seo_link.jpgPentru a mari PageRank-ul, pe una din paginile site-ului tau, primul lucru la care trebuie sa te gandesti este sa obti link-uri din alte site-uri catre site-ul tau, deci link-uri externe.


Uite cateva sfaturi:

  • Incearca sa obti un numar cat mai mare de link-uri catre site-ul tau.
  • Alege prima data paginile care au un PageRank bun ( atentie sa distingi PageRank-ul site-ului de PageRank-ul paginii: PageRank-ul site-ului este o abuzare de limbaj, pentru ca normal este PageRank-ul paginii index, linkul care este spre pagina ta trebuie sa fie de la pagina cu cel mai mare PageRank, nu de la o pagina cu un PageRank mai mic).
  • Alege pagini care au cat mai putine link-uri exterioare (mai ales daca au un PageRank mai mic).
  • Verifica daca acele pagini care pun link catre tine sunt bine indexate de catre Google, si daca nu cumva au PageRank 0 si nu-ti aduc nimic bun.
  • Este mai eficient sa ai un link pe o pagina cu PageRank 4, decat sa ai un link pe o pagina cu PageRank 6, dar care sa aiba mai multe link-uri exterioare.
  • Doua din cele mai bune exemple de a obtine link-uri sunt directoarele DMOZ si Yahoo! care se pare ca au o influenta mare asupra algoritmului Google.

Cam atat pentru inceput. O sa continuam intr-un alt articol, insa pana atunci strangeti link-uri catre site-ul dumneavoastra.

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Comments are closed.