Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Internet » Razboiul eticii in lumea virtuala
13 December 2007
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Stop the SPAMUn studiu realizat recent de compania specializata pe servicii de securitate informationala, Barracuda Networks Inc, arata ca peste 95% din numarul mail-urilor trimise in 2007 au fost spam-uri. Cam multe, nu-i asa?


“Razboiul spam-ului este o batalie fara sfarsit intre spammeri si producatorii de aplicatii de securitate”, a declarat directorul companiei californiere, Dean Drako.
Cei din urma “trebuie sa puna bazele unor sisteme de siguranta care sa fie active 24 de ore din 24, pentru a controla constant fluxul informational, pentru a oferi solutii defensive imediate,” a declarat compania de securitate informationala.
Potrivit autorilor studiului, spam-urile (ce reprezinta mesaje nesolicitate de catre destinatari, expediate in masa cu scopuri publicitare) au crescut spectaculos in ultimii ani, in ciuda tentativelor de aplicare a unor restrictii.
Studiul s-a bazat pe analiza a peste un miliard de mail-uri primite zilnic de catre 50.000 de persoane din lumea intreaga, potrivit Barracuda.
“Spammerii” isi ascund frecvent identitatea, trimitand mesajele de pe site-uri alternative, bloguri sau calculatoare diferite.

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Comments are closed.