Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Internet » KartOO.com – motor de cautare metacrawler
14 December 2007
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

KartOOKartOO este un motor de cautare diferit fata de cele actuale, ce merita sa fie vazut in actiune. La prima vedere poate parea ciudat dar dupa ce intelegeti cum functioneaza s-ar putea sa va placa.

Tehnologia metacrawler care sta in spatele lui KartOO, sumarizeaza rezultatele altor motoare de cautare cum ar fi: Google, Yahoo, MSN, etc. si decide care sunt cele mai relevante pentru utilizator.


KartOO este disponibil in doua versiuni: flash si HTML; versiunea flash ofera mai multe obtiuni pentru cautare insa versiunea HTML este mai rapida pe sistemele cu o conexiune slaba la Internet. Pe viitor va exista si o versiune ce poate fi instalata in calculator si va permite accesul rapid la cautari.

Firma partenera ce furnizeaza o mare parte din rezultate este Entireweb, propietara a tehnologiei motorului de cautare suedez Euroseek, ce detine in structura lui aproximativ 100 de milioane de documente indexate. Firma Entireweb are numai rolul de a alimenta motorul de cautare, nu si de a-l “pune in miscare”.

Sa avti parte de cautari cat mai rapide si cat mai exacte. 😉

Link: KartOO.com
Preview:
kartoo.jpg

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Comments are closed.