Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Sisteme operare » Userful® – doi utilizatori…un singur calculator
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Userfull - un calculator, doi utilizatoriAi vreun monitor de rezerva folosit ca “suport de praf”? Acum poti face ceva util cu el. Dintr-un singur calculator poti avea 2 FREE … imagineaza-ti. Si asta nu-i tot. Versiunea gratuita a sistemului Userful poate conecta 2 utilizatori la un singur calculator insa versiunea comerciala poate conecta 10 utilizatori la un singur calculator.

Un calculator, doi utilizatori


Sa zicem ca aveti nevoie de o solutie simpla si eficienta intr-o sala de jocuri, o biblioteca sau un centru de e-learning de a conecta mai multi utilizatori la servicii de internet, mail, instant messaging, documente, multimedia. Puteti achizitiona 10 sisteme sau puteti folosi o singura unitate centrala performanta si 10 monitoare, tastaturi, mousi + unul din pachetele DiscoverStation sau DesktopMultiplier.


  • Pachetul DiscoverStation® cuprinde un CD de instalare ce include tot ceea ce aveti nevoie pentru a administra cu simplicitate si siguranta 10 utilizatori “legati” la o singura unitate centrala.
  • Desktop Multiplier™ este un add-on software ce permite sistemelor ce ruleaza sisteme de operare Linux sa suporte 10 utilizatori independenti, monitoare, tastaturi si mousi, conectate la o singura unitate centrala.

Dar sa ne intoarcem la varianta FREE destinata pentru 2 utilizatori care vor sa foloseasaca simultan si independent acelasi calculator.

De ce aveti nevoie ?

  1. O unitate centrala complet utilata si o placa video ce suporta dual-monitor (nu conteaza ce sistem de operare aveti instalat – solutia de fata foloseste LiveCD si deci nu va scrie nimic pe HDD);
  2. Doua Monitoare;
  3. Tastatura si mous x2;
  4. Un CD ce contine sistemul Userful LiveCD. Puteti descarca imaginea .iso de AICI;
  5. Treceti in revista intrebarile frecvente (FAQ). (http://userful.com/live-cd/faq).

Cu aceasta tehnologie doi utilizatori pot naviga independent site-uri diferite, pot accesa serviciile de e-mail in deplina siguranta, pot scrie documente si multe altele de pe un singur calculator.
Aceasta solutie poate fi folositoare atunci cand nu aveti bugetul necesar pentru a va permite achizitionarea a doua calculatoare destinate urmatoarelor servicii: navigare pe internet, email, instant messaging, documente, multimedia. Din pacate impatimitii jocurilor nu vor fi prea incantati de aceasta solutie pentru ca este bazata pe Linux si totodata ca LiveCD-ul nu permite instalarea jocurilor/programelor lor favorite.

Film introductiv:

Sursa: http://userful.com

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

O Opinie la “Userful® – doi utilizatori…un singur calculator”

  1. andrey 11ani Says:

    eu nu sunt deacord cu vista io de exemplu am xp si performantzele sunt intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz 3.20GHz,1.00 GB of RAM placa video 128 mb GeForce4 Ti 4200 whith AGP8X 160 GB… si e windows SP2 si merge perfect si grafica si tot dar totusi nu sunt de acord cu vista

Parerea ta conteaza...