Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Update » Windows XP Service Pack 3 (release candidate)
23 December 2007
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Windows XP SP3Microsoft a adaugat in data de 18 Decembrie 2007 pe “Microsoft Download Center” mult asteptatul SP3 (release candidate ce-i drept) pentru Windows XP OS.

Windows XP SP3 are aproximativ 336 Mb si include toate patch-urile, bug-fix-urile si update-urile de securitate lansate de la aparitia sistemuli de operare Windows XP pana in prezent.

SP3 nu aduce noutati majore insa exista o noua schema de activare ce nu necesita un cod al produsului la instalarea pe un nou sistem. De asemenea, fata de SP1 si SP2 acum puteti dezinstala cu usurinta SP3 folosind modulul “Add or Remove Programs” sau Start/Run/appwiz.cpl.

Aceaste versiune este lansata de catre Microsoft pentru testare asa ca faceti backup-urile de rigoare inainte de orice. Microsoft nu recomanda instalarea acestei versiuni pe sisteme ce ruleaza aplicatii critice.

Release Notes XP SP3;
Descarca [windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu.exe]

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

2 Opinii la “Windows XP Service Pack 3 (release candidate)”

  1. SILVIU Says:

    salut.m-ar interesa si pe mine daca poti sa-mi spui cum pot dezinstala sp3 din add/remove programs,ca eu nu reusesc..adik nu imi dau seama care-i aplicatia sau cum sa fac.mersi mult

  2. Dan Says:

    Optiunea de uninstall a SP3-ului se gaseseste in Add or Remove Programs activand bifa Show Upgrades. SP3 se poate dezinstala (downgrade) numai daca ai ales la instalarea lui ARCHIVE. Recomandarea mea este sa faci un backup la sistemul de operare inainte de uninstall cu un utilitar gen Acronis True Image sau Norton Ghost pentru a preveni un dezastru. Good luck.