Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Hardware » Dezvaluiri VIA: Isaiah X86 CPU
25 January 2008
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

VIA logo Astazi VIA a dezvaluit aparitia noului procesor Isaiah X86 CPU ce va putea rula aplicatii pe 64 de biti, fiind fabricat in procesul de 65 nm si care va rula la o frecventa de 2GHz.

VIA pretinde ca procesorul este de doua pana la patru ori mai rapid decat mult invechitul VIA C7 si ca acesta este conceput de la zero.

FSB-ul va fi de la 800 pana la 1333 MHz iar cache-ul va fi de 2xL164Kb si 1Mb L2 cache.

Acesta dispune, potrivit spuselor VIA de cel mai rapid FPU din lume, totul fiind sustinut de un nou algoritm ce minimalizeaza latentele, si noile instructiuni SSE.

Procesorul este compatibil cu vechile socketuri C7 si va fi disponibil de la jumatatea anului 2008, principala tinta fiind segmentul mobil si marele producator Intel.

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Parerea ta conteaza...