Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Internet | SEO | Tips & Tricks » 5 ponturi pentru a deveni un expert in cautarea Google
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Google search expertIn articolul urmator vom incerca sa devenim maestrii in cautarea pe cel mai puternic motor de cautare existent in momentul de fata: GOOGLE.
Din cuprinsul articolului: fraze explicite, excluderea cuvintelor, cautarea intr-un site specificat, cuvinte similare si sinonime, specifica tipul fisierului.

 1. Fraze explicite – Sa spunem ca vrei sa cauti continut despre “internet marketing”. In loc sa cauti doar internet marketing in motorul de cautare, este mult mai bine daca ai cauta fraza explicita. Pentru a face acest lucru, trebuie pur si simplu sa cuprinzi fraza cautata intre ghilimele duble () .
  • EXEMPLU: “internet marketing”
   .
 2. Excluderea cuvintelor Sa spunem ca vrei sa cauti continut despre internet marketing, dar vrei sa excluzi orice rezultat care contine termenul advertising. Pentru a face acest lucru trebuie doar sa pui semnul minus (-) in fata cuvantului care vrei sa-l excluzi.
  • EXEMPLU: internet marketing -advertising
   .
 3. Cautarea intr-un site specificat- De multe ori vrei sa cauti intr-un site anume, continut care contine o anumita fraza. Chiar daca site-ul nu are un motor propriu de cautare, poti folosi motorul de cautare de la Google pentru a cauta in acel site. Pur si simplu foloseste “site: www.site.com“.
  .

  • EXEMPLU: “internet marketing” site: www.site.com
   .
 4. Cuvinte similare si sinonime – Sa spunem ca vrei sa incluzi in cautarea ta un anumit cuvant, dar vrei sa incluzi in cautare si cuvinte similare sau sinonime. Pentru a face asta foloseste “~” in fata cuvantului.
  .

  • EXEMPLU: “internet marketing” ~profesional
   .
 5. Specifica tipul fisierului – Cauti sa gasesti un anumit tip de fisier cu o anumita denumire. Pentru acest lucru folosesti “filetype: “. De exemplu vrei sa gasesti doar prezentari in Power Point despre internet marketing.
  .

  • EXEMPLU: “internet marketing” filetype:ppt
   .

Cam astea le-am aflat momentan. Daca ai tu altele scrie aici. Oricum o sa mai caut si revin cu un alt articol. Bye bye

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Parerea ta conteaza...