Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Internet | SEO | Tips & Tricks » Alte ponturi care te ajuta la cautarile Google
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Google search expertRevenim cu o continuare la articolul:
5 ponturi pentru a deveni un expert in cautarea Google
Din cuprinsul articolului: folosirea cuvantului OR, comanda phonebook, comanda pentru calcul, aflarea definitiei unui cuvant.


Sa incepem:

 1. Folosirea cuvantului cheie “OR“: In mod “default” cand cauti pe Google, Google-ul include toti termenii specificati in cautare. Daca vrei sa cauti o fraza sau alta fraza, trebuie sa folosesti operatorul OR. Operatorul OR trebuie obligatoriu sa fie scris cu litere mari (caps lock).
  • EXEMPLU: internet marketing OR advertising
   .
 2. Informatii despre un numar de telefon: Sa spunem ca te-a sunat cineva pe mobil, dar nu stii cine a fost. Daca tot ce ai este numarul de telefon, poti sa-l cauti pe Google cu, comanda phonebook.
  • EXEMPLU: phonebook:617-555-1212
   .
 3. Calculator: Data viitoare cand ai nevoie sa calculezi rapid ceva, poti doar sa scrii pe Google exact ce vrei sa calculezi si afli rezultatul.
  • EXEMPLU: 48512 * 1.02
   .
 4. Definitia unui cuvant: Daca vrei sa gasesti definitia unui cuvant este deajuns sa cauti pe Google cu ajutorul cuvantului cheie “define”. Functioneaza in principal pentru termenii in engleza.
  • EXEMPLU: define:plethora
   .

.
Cam atat am gasit. Alte ponturi mai stiti si voi?

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Parerea ta conteaza...