Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Internet | Marketing Online | SEO » Aveti grija unde si cum va puneti adurile Adsense
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Google Adsense

Google Adsense este o sursa de castig pentru multi dintre noi insa se intampla sa abuzam de acest serviciu in fuga dupa castiguri imediate. In articolul ce va urma va prezentam doua dintre cele mai frecvente abuzuri in plasarea reclamelor Adsense.


Am doua sfaturi pentru voi acum.

  1. Reclamele nu ar trebui plasate sub un titlu, sau titlu de rubrica, in asa fel incat vizitatorul sa nu-si dea seama ca acele reclame sunt defapt reclame. De exemplu nu ar trebui sa pui reclama sub titlul “Today’s Hot Deals” ca in exemplul din imagine. Plasand reclamele direct sub acel titlu impiedici utilizatorul sa-si dea seama ca defapt acolo este o reclama, el crezand ca este continutul paginii.
    reclama_adsense.jpg

2. Reclamele ar trebui sa fie usor de diferentiat fata de restul continutului. Adica nu ar trebui sa pui reclama Adsense intr-un camp de link-uri identice. Adica link-urile de la reclama sa se diferentieze prin culoare, cel mai bine, fata de celelalte linkuri din calup.

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Parerea ta conteaza...