Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Marketing Online | SEO » Posibilitati de a face bani online
28 May 2008
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Ideea de a face bani online, este atractiva pentru multi, in primul rand pentru avantajele oferite. Doua avanteje sunt: potentialul de a castiga pe Internet, dar si libertatea personala, adica poti lucra fara a respecta un program sau poti lucra de oriunde, nu esti limitat geografic.

Sa vedem ce posibilitati sunt, sau ponturi:

 1. Orienteaza site-ul sau blog-ul spre profit.
  Unul dintre cele mai bune moduri de a face bani on-line este de a crea un site web sau blog care sa va permita sa castigati bani din afisarea de anunturi publicitare sau din vanzare de produse si servicii.
  Exista multe bloguri care-ti explica cum sa faci bani si va trebui sa alegeti un model care sa se potriveasca cu interesele dvs., programul si nivelului de calificare. Un simplu blog nu prea sofisticat, nu prea tehnic, va va permite sa castigati usor cel putin cateva sute de dolari intr-o luna, prin utilizarea unor site-uri de blog platite. In afara de blog-uri, si alte site-uri web va pot ajuta sa generati un venit. Acestea pot varia de la e-commerce, comunitati sociale si portaluri.

 2. Aflati mai multe despre Affiliate Marketing si Arta de a vinde.
  Aceasta presupune promovarea unui anumit produs sau serviciu si castigarea din comisionul primit ori de cate ori un utilizator face o achizitie, pe baza recomandarii dumneavoastra. Affiliate marketing este o mare si profitabila industrie, care acopera un spectru larg de subiecte si domenii de activitate. Daca va pasioneaza fitness-ul, poti face bani prin promovarea filmelor de fitness sau cursuri. Banii vin in functie de cate produse sau servicii se vand prin recomandarile dumneavoastra. Adoptat corect, affiliate marketing este una dintre cele mai puternice metode de a face bani pe web.

 3. Porneste o afacere online
  Incepand propria ta afacere online iti va perimte sa castigi bani din furnizarea de produse sau servicii specifice domeniului tau de activitate. De exemplu puteti oferi servicii de copywriting, internet marketing. Nu este dificil de a porni o afacere. Ar trebui sa faceti o cautare in profunzime inainte de a va decide pe ce cale sa o luati.

Cam atat momentan. Poate voi mai scrie cate ceva.

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

O Opinie la “Posibilitati de a face bani online”

 1. Afaceri Gratuite Online Says:

  Super blog-ul ! Informatii foarte folositoare pentru cei care acum incep aventura lor pe internet. Un site unde vei gasi multe lucruri interesante despre Seo, Soft-uri script-uri, tutoriale si multe altele GRATUIT. Chiar poti incepe o afacere online pornind de la zer0 🙂

Parerea ta conteaza...