Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Marketing Online | SEO » Atragerea de linkuri naturale pentru site-ul tau
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Atragerea de linkuri naturale pentru site-ul tau:

 1. Be linkable
  Acest lucru nu este necesar doar din punctul de vedere al motoarelor de cautare, este de ajutor si cand vrei sa atragi link-uri. ID-uri de sesiune, pagini protejate de parole si frame-uri, toate acestea pot omori strangerea de link-uri. Fi sigur ca esti linkabil. Nu stau sa aprofundez acum prea mult, dar conteaza destul de mult pentru pozitionarea in motoarele de cautare.
  .
 2. Vinde produse foarte bune
  Nu te orienta pe produse care se gasesc oriunde, vinde produse unice, produse care sa te faca sa spui altora “Hey, ia uite-te ce produs mi-am cumparat. Este extraordinar.”. Vanzand produse obisnuite vei obtine numai link-uri, dar nu cred ca asta este obiectivul tau.
  .
 3. Furnizeaza servicii de buna calitate
  Nu te multumi doar sa oferi niste servicii, incearca sa oferi servicii de buna calitate.
  .
 4. Incurajeaza linkurile
  Daca de exemplu vinzi un produs si cineva a facut comanda la el, daca ai manual on-line pentru acel produs este bine ca in e-mail-ul in care ai trimis comanda, sa-i trimiti si link catre acel manual. Foloseste link-uri de genul “Spune unui prieten”, “Recomanda unui prieten acest produs”, “Spune parerea ta despre acest produs” sau multe astfel de facilitati, care te ajuta sa raspandesti informatii despre produsul tau.
  .

PACE!

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

O Opinie la “Atragerea de linkuri naturale pentru site-ul tau”

 1. roxymob Says:

  Foarte interesant articolul…si este adevarat cu serviciile… Multa lume apreciaza serviciile de calitate si se vor intoarce. Ideal este sa ceri parerea despre produs, dar nu toti au timp sa-si spuna parerea.

Parerea ta conteaza...