Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Internet » SONGZA – motor de cautare muzica
23 July 2008
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Songza Music Search EngineCu Songza.com puteti asculta online melodiile voastre favorite in cel mai simplu mod posibil. Trebuie doar sa intoduceti cuvintele cheie dorite si “voila” … aveti o lista impresionanta de melodii din care majoritatea sunt chiar de calitate buna. Spre deosebire de KaZaa sau Bit Torrent nu puteti descarca melodiile ceea ce va scuteste de a incalca drepturile de autor.

Songza Firefox Search Plugin. Mai mult pentru cei care folosesc browserul Firefox , se poate descarca o bara de cautare prin extensia: Songza Firefox Search Plugin. Cu aceasta extensie poti crea playlist-uri si sa le trimiti prietenilor direct din browser.

Nu am reusit sa aflu exact cum functioneaza motorul de cautare sau ce surse foloseste.

Un lucru este cert – merita incercat, ENJOY.
http://www.songza.com

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

2 Opinii la “SONGZA – motor de cautare muzica”

  1. Sabau Ioana Says:

    Aduce ceva nou fata de celelalte site-uri cu muzica…

  2. undefined Says:

    Sursele melodiilor este Youtube si imeem

Parerea ta conteaza...