Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Design Grafic | Errors | Software » Corel x4 FIX- Product Installation Unsuccessful
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Pe data de 1 iunie 2010 s-a declansat un bug in aplicatia de grafica CorelDraw care se pare ca impiedica deschiderea programului, aparand urmatorul mesaj: “Product Installation Unsuccessful Please Reinstall Error 24”. Nu incercati sa dezinstalati aplicatia sau sa o reinstalati pentru ca nu veti reusi sa rezolvati problema (am incercat eu 🙂 ). Se pare ca problema apare doar la versiunile Corel x3 si x4.

O rezolvare partiala a acestei probleme este setarea datei calculatorului cu o luna in urma (mai 2010). O alta varianta mai eleganta in “joaca cu timpul” ar fi folosirea programului freeware: Run As Date care va permite rularea unei aplicatii la o anumita data setata in prealabil.

Cele de mai sus s-au dovedit a fi cele mai rapide solutii de pornire a aplicatiei inainte de sosirea “fix-ului” insa acesta functioneaza numai pentru Corel X4 (cei care folosesc Corel X3 ar fi bine sa foloseasca inca variantele de mai sus).
Rezolvarea definitiva a problemei (pentru Corel X4) se face prin inlocuirea fisierului “DR14.dta” situat in: “C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Corel\CorelDRAW Graphics Suite X4”.

 1. Descarcati fisierul ce contine fix-ul: DR14.zip;
 2. Extrageti continutul arhivei: fisierul DR14.dta si dati COPY;
 3. Deschideti Windows Explorer si din meniul Tools>Folder Options>View si aici bifati: Show hidden files and folders si debifati: Hide protected operating system files;
 4. Acum tot din Windows Explorer deschideti urmatoarea cale:
 5. Pentru WinXP: “C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Corel\CorelDRAW Graphics Suite X4”;
  Pentru Win Vista sau 7: “C:\Users\All Users\Corel\CorelDRAW Graphics Suite X4”;

 6. Redenumiti fisierul din locatia deschisa (e mai bine decat sa-l stergeti) si dati PASTE la fix-ul dezarhivat. GATA… acum incercati sa deschideti aplicatia.

 
 
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

4 Opinii la “Corel x4 FIX- Product Installation Unsuccessful”

 1. DiFeRiT Says:

  Danke.
  Chiar ma seca X5.
  Bafta si mersi.

 2. RadiON Says:

  O ho ho, exista o gramada de forumuri care spun ca x5 nu e stabil. Intrebarea mea este daca a fost rulat pe un sistem care sa il poata cara. Printe altele x5 foloseste nucleele procesorului. La mine nu s-a blocat niciodata. Nici x3 nici X4, dar oare a incercat cineva versiunea cumparata? 560 Euro fara TVA?

 3. RadiON Says:

  Cum zicea udrea “land of choice” revin la ideea “de a plati”. Dan ai cumparat Corel? DiFeRiT idem? cred ca voi dupa cum spuneam folositi o versiune spata (prost). Mai stati 2 luni si apare de la fosi. tu esti tare DiFeRiT daca te seca si o foloseai de ce nu renuntai? Iti spun eu de ce. Folosesti Corel suite din cand in gand. Cine dracu te impiedica sa pui 9,10,13… noroc ca ti-au adus baietii astia aminte. Altfel stateai cu un crack prost cu un calc la fel si nu stiai de ce stai la fel ca si crack-ul….

 4. Dijonezu Says:

  Nu functioneaza chestia cu dr14.dta pe XP sp3

Parerea ta conteaza...