Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Hardware » Intel lanseaza primul tranzistor 3D din lume
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Sa nu va ganditi ca se lanseaza vreun aparat de radio cu surround si display 3D. E gama de high end de la noile socket-uri 1155 care vor fi 1365 (nu e tare 5 socketuri pe piata? iNTEL BATE IAR AMD… lol).

Intel Tri-Gate 3D CPU design
Detalii puteti gasi aici:
http://www.agora.ro/stire/intel-lanseaza-primul-tranzistor-3-d-din-lume

Sa nu trageti in pianist. Anandtech-ul avea ceva vesti, si ceva surse. Vor urma aceeasi gama pe 22nm si la netbook. Atunci sunt curios. Laptop sau netbook?
Dar Intelul nu a scapat nimic de pret. Este sigur ca pe desktop procesorul extreme va fi 1200USD (pret standard). Teste inca nu au aparut dar sigur i7-s1365 va bate de cel putin 2 oricun i7-92/3/5 in teste de marketing. Interesant vor merge pe 6 sau 8 core? Si mai interesant ar fi ce aplicatii stiu sa le recunoasca?
Parerea mea … care este… 3 ani si schimbi calculatorul. Mai am 2 sa imi schimb calculatorul. Sper sa nu se strice in astia 2 ca s-ar putea sa am surpriza sa trebuiasca sa fac un upgrade la ceva, ca nu se mai fabrica. (de fapt nu se mai aduce).

Asteptam si parerile voastre.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Parerea ta conteaza...