Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish

Arhiva categoriei 'Design Grafic'.

Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Pe data de 1 iunie 2010 s-a declansat un bug in aplicatia de grafica CorelDraw care se pare ca impiedica deschiderea programului, aparand urmatorul mesaj: “Product Installation Unsuccessful Please Reinstall Error 24”. Nu incercati sa dezinstalati aplicatia sau sa o reinstalati pentru ca nu veti reusi sa rezolvati problema (am incercat eu 🙂 ). Se pare ca problema apare doar la versiunile Corel x3 si x4.

O rezolvare partiala a acestei probleme este setarea datei calculatorului cu o luna in urma (mai 2010). O alta varianta mai eleganta in “joaca cu timpul” ar fi folosirea programului freeware: Run As Date care va permite rularea unei aplicatii la o anumita data setata in prealabil.

Cele de mai sus s-au dovedit a fi cele mai rapide solutii de pornire a aplicatiei inainte de sosirea “fix-ului” insa acesta functioneaza numai pentru Corel X4 (cei care folosesc Corel X3 ar fi bine sa foloseasca inca variantele de mai sus).
Rezolvarea definitiva a problemei (pentru Corel X4) se face prin inlocuirea fisierului “DR14.dta” situat in: “C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Corel\CorelDRAW Graphics Suite X4”.

  1. Descarcati fisierul ce contine fix-ul: DR14.zip;
  2. Extrageti continutul arhivei: fisierul DR14.dta si dati COPY;
  3. Deschideti Windows Explorer si din meniul Tools>Folder Options>View si aici bifati: Show hidden files and folders si debifati: Hide protected operating system files;
  4. Acum tot din Windows Explorer deschideti urmatoarea cale:
  5. Pentru WinXP: “C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Corel\CorelDRAW Graphics Suite X4”;
    Pentru Win Vista sau 7: “C:\Users\All Users\Corel\CorelDRAW Graphics Suite X4”;

  6. Redenumiti fisierul din locatia deschisa (e mai bine decat sa-l stergeti) si dati PASTE la fix-ul dezarhivat. GATA… acum incercati sa deschideti aplicatia.

 
 Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Creative Docs .NETDa, ati citit bine, se pot crea lucruri de calitate si cu un program free (pentru uz non-comercial bineinteles).
Solutia se numeste Creative Docs .NET si are functii asemanatoare cu programele grafice Adobe Illustrator sau CorelDRAW – programele de top (si ca $$$ dar si ca productivitate) din industria publicitara si nu numai.
Softul este realizat si furnizat de Daniel Roux, programator la compania elvetiana Epsitec SA.

Citeste articolul in intregime »Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...