Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish

Arhiva categoriei 'Update'.

1 February 2011
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Virus Desinfection

Microsoft a anuntat pe 28.01.2011 ca a descoperit o vulnerabilitate in toate editiile Microsoft Windows (Microsoft Windows XP SP2 si SP3, Windows Server 2003 SP2, Windows Vista SP1 si SP2, Windows Server 2008 Gold, SP2 si R2 precum si Windows 7). Implementarea MHTML (MIME Encapsulation of Aggregate HTML Documents) din produsele Microsoft Windows nu trateaza in mod corespunzator formatul MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions) intr-o cerere pentru blocuri de continut dintr-un document, lucru care ii permite unui atacator sa conduca atacuri de tip cross-site scripting (XSS) prin browser-ul Internet Explorer.

Citeste articolul in intregime »Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...
23 December 2007
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

Windows XP SP3Microsoft a adaugat in data de 18 Decembrie 2007 pe “Microsoft Download Center” mult asteptatul SP3 (release candidate ce-i drept) pentru Windows XP OS.

Windows XP SP3 are aproximativ 336 Mb si include toate patch-urile, bug-fix-urile si update-urile de securitate lansate de la aparitia sistemuli de operare Windows XP pana in prezent.

SP3 nu aduce noutati majore insa exista o noua schema de activare ce nu necesita un cod al produsului la instalarea pe un nou sistem. De asemenea, fata de SP1 si SP2 acum puteti dezinstala cu usurinta SP3 folosind modulul “Add or Remove Programs” sau Start/Run/appwiz.cpl.

Aceaste versiune este lansata de catre Microsoft pentru testare asa ca faceti backup-urile de rigoare inainte de orice. Microsoft nu recomanda instalarea acestei versiuni pe sisteme ce ruleaza aplicatii critice.

Release Notes XP SP3;
Descarca [windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu.exe]

.Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...