Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » MySQL » Google contribuie la dezvoltarea MySQL
10 December 2007
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

MySQL LogoGoogle a semnat o intelegere pentru a contribui la dezvoltarea codului sursa si a include diferite puncte tehnice. Aceasta intelegere este puternic legata si prin faptul ca Google a dedicat un inginer pentru a lucra cu MySQL, si cu echipa de dezvoltare de la MySQL din Heidelberg, Germany. Google a trimis si cateva coduri sursa pentru utilitarele MySQL. Nu credeam ca Google este un “utilizator” asa de inrait al MySQL-ului.


Google va contribui cu coduri pentru monitorizare.
MySQL 6.0 este pregatit deja, deci Google vrea ca imbunatatirile aduse de el sa apara la versiunea
Cea mai mare schimbare in MySQL 6.0 va fi disponibilitatea motorului de stocare Falcon. Pana acum cel mai popular motor de stocare pentru MySQL a fost invechitul InnoDB, dar acum doi ani Oracle a dobandit dezvoltarea InnoDB, Innobase. Oracle a continuat sa dea licenta pentru MySQL, dar MySQL doreste o alternativa.
MySQL 6.1 care va aparea la inceputul anului 2009.
Unele coduri Google se afla deja inca din versiunea 4.1, dar nu sunt suportate de produsele MySQL.
MySQL 6.1 va suporta schimbari de securitate, adica administratorii de baze de date vor putea da drepturi pentru un grup de useri, momentan putandu-se da drepturi doar individual.
In ciuda tuturor oamenilor care au fost impotriva suportului pentru XML (Extensible Markup Language), cei de la MySQL inca asteapta un semnal clar despre ceea ce vor cumparatori. Pana atunci acesta, adica XML-ul, nu este o prioritate pentru MySQL, chiar si asa versiunea MySQL 5.1 suporta cateva instructiuni pentru XML.

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Parerea ta conteaza...