De ce Google este pe primul loc ?

| December 25th, 2007

Search-EngineGoogle pana acum este in fruntea clasamentului in Marea Britanie, la motoare de cautare, si multa lume inca nici nu a auzit despre Yahoo si MSN Live Search. Cateodata Google nu da rezultatele bune, si oamenii trebuie sa o ia de la capat cu cautarea, si chestia funny este ca nimeni nu se supara sa o ia de la capat iar, pentru ca i-a luat doar 0.08 secunde sa se uite la primul loc si sa vada ca nu a gasit ceea ce cauta

“We’re imperfect people trapped in an imperfect world until we get to that place beyond.” (Kathie Lee Gifford)

 

Chiar si daca mi-ar lua 10 cautari ca sa gasesc informatia corecta, nu ma supar pentru ca nu imi ia mai mult de unul doua minute sa gasesc ceea ce caut. Acum cativa ani in urma inainte de a aparea broadband-ul , Google a avut homepage-ul pe milioane de pc-uri doar pentru faptul ca era mult mai rapid decat competitorii lui. Acum Google are luxul, ca dupa doar 5 cautari sa reusesti sa gasesti ceea ce cauti doar pentru ca este mai rapid decat Yahoo-ul.

Om Malik a recapitulat cateva lucruri:

Chiar daca rezultatele lor nu sunt optime, sunt indeajuns de bune. La fel cum Microsoft Windows este indeajuns de bun sa domine piata. Google, dupa parerea lui Hitwise.com, acum are 64% din totalul pietei cautarilor in SUA. Si cu toate ca o interogare obisnuita Google poate fi adesea inutila, suntem multumiti ca rezultatele vin rapid. Daca rezultatele sunt gresite, poti sa cauti din nou.

.

One Response to “De ce Google este pe primul loc ?”

  1. Katie Couric Says:

    Katie Couric…

    I Googled for something completely different, but found your page…and have to say thanks. nice read….