Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Software | Tips & Tricks » Maparea conturilor FTP ca drive Windows
23 July 2008
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

FTP Drive - utilitar pentru maparea conturilor FTPDaca nu cu mult timp in urma Google a lansat GMail Drive (un utilitar care creaza un drive virtual in Windows Explorer si poate fi folosit ca mediu de stocare) iata ca acum vine si cireasa de pe tort pentru web developeri: un utilitar care poate crea un drive virtual in Windows Explorer a contului FTP: FTP Drive produs Killer{R} – vom vorbi despre el ceva mai incolo. Pentru persoanele care au mai multe conturi FTP si o tona de site-uri in administrare acest tool este o mina de aur.

Prima data aceasta functie a fost creata si implementata de Novel Networks prin NetDrive insa nu este freeware. Acum Novel recomanda folosirea unui produs mai nou precum WebDrive dar din nefericire si acesta este tot un soft comercial.

Iata ca alternativa Freeware: FTP Drive vine de la vecinii nostri rusi. ( Killer{R} )

FTP Drive instaleaza un drive virtual in My Computer cu o litera la alegere in care se creaza cate un director pentru fiecare cont FTP. Configurarea nu difera cu mult de cea a unui client FTP. Programul ruleaza in system tray si ocupa aproximativ 3-5 Mb din RAM.

Va las pe voi sa descoperiti puterea acestui utilitar…

Preview:

Download:
FTP Drive

.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Parerea ta conteaza...