Benchmark, overclocking, tuningSalut, am auzit de la un prieten ca un amic prinde hdd-urile cu elastic pentru amortizare de zgomot. E super tare pentru o carcasa de 30 de lei. Problema e ce faci cu tabla care vibreaza.

Eu va propun alceva… o carcasa buna, pe care sistemul de prindere al hdd-urilor contine un mustiuc de cauciuc, ventilatoare de 12 si un cooler de procesor ieftin si cu suprafata mare de disipare. Daca nu ma credeti:



Ca sistem nu conteaza. Da de amoru artei sa nu exite intebari: i7-930, 6gb rab, 3x1tb seagate ns, Chieftec 850W, Chieftec BH-02, si vechea si buna 9800Gt (orice placa peste 450 lei este pentru gamer, nu iti trebe una iti trebe 2, chiar si 470 fiiind) testat de mine pe banii mei. Sa nu vreti okazii ca le-am testat la pret de noi. Cu banii pe un 470 iti iei un FX1800 si merge mult mai bine.

Face mai putin zgomot deacat laptopul nevestimii. (daca nu il curata 🙂 )

Dar daca vrea cineva extrema si silent… Core i7 Extreme Overclocking with LIQUID NITROGEN:
http://hothardware.com/Reviews/Core-i7-Extreme-Overclocking-with-Liquid-Nitrogen/?page=1


Hai poate nu ma credeti de zgomot dar de temperaturi? Pe procesor ventilatorul nu e alimentat.
Cam asta e:

Fara elastice. Nici macar femeile nu mai folosesc ca le “roade” gandul de un overload.

Hai pa si noapte buna.

PS: Astept potul cu elastic la HDD. ( da si poze). Nu accept elastic de prastie cu scoabe. Da hdd-ul SATA suspendat? In elastic? Ala e sport extrem. Mai bine se atasa o batista prinsa in suruburi si iesea parapanta.
Ceau, iar aberez. Da nu pot sa ma abtin.

Apropo temperaturile sunt in conditii de 37 de grade in camera. Stim noi cine isi face probleme?

K dai nainte blog ca blog da un forum? Link mic pitic? Ca vad ca pe blog nu prea e polemica. Scrie cate unul (ca mine) si uita pe unde si ce a scris. Sau macar un script sa te anunte cand a raspuns cineva la postul tau. da asta e alta treaba e vb de “web manager”. Daca nu cere nu i se va da. (iar sunt rau) . Las ca e bine! da e cam stufos.
Daca se vrea de specialitate pe programare asteptam chestii noi.

3 Responses to “Silent, Silent… dar de ce nu tace dupa ce porneste?”

  1. Dan Says:

    inderesant articol… efervescent si acid 🙂

    O sa imi fac timp sa instalez si un forum. Astept de la voi toti ce sectiuni v-ar interesa…aceleasi categorii de discutii ca pe blog? sau mai sunt si altele de interes… asta pentu inceput ca apoi sa mai contureaza.

    * Design Grafic (2)
    * Diverse (5)
    * Funny (6)
    * Hardware (9)
    o Benchmark (2)
    o Tuning (1)
    * Internet (15)
    * Jocuri (1)
    * Marketing Online (13)
    * Programare web (45)
    o Java (4)
    o MySQL (4)
    o PHP (15)
    o Script (10)
    o SEO (28)
    * Software (34)
    o Antivirus (3)
    o Backup (1)
    o Browsers (4)
    o Errors (3)
    o Sisteme operare (4)
    o Tips & Tricks (18)
    o Update (1)

    Acum ar trebui sa primesti mail de fiecare data cand iti comenteaza cineva un articol scris de tine… functia era dar adresa ta de mail era gresita 😛

  2. RadiON Says:

    Salutare,

    Dupa cum ziceam postezi si uiti unde. Nu e vina adminului este vina noastra celor care postam (nu postezi, nu uiti unde, mai bine postesti). Daca mai zici ca e si acum adresa de mail gresita o sa iti fac legatura cu adminul nostru caruia ii sar mailurile dintr-un grup in altlul.

    Domnu’ @web fa ceva ca pe aici lumea doarme. Si nu e frumos. Magar prietenii sa isi dea cu parerea. Apropos mai umbla la rss.

    E postat la Funny pt ca mi se pare misto sa te certi cu peretii.

  3. Dan Says:

    Salut

    Dupa cum am promis am remediat problemele cu RSS-ul. Acum poti da subscrie la posturi sau la comentarii. Ba mai mult, in stanga ai lista cu toti autorii… am inca un mic bug la RSS per autor dar se va rezolva cat de curand… in schimb poti vedea posturile scrise doar de un autor daca dai click pe nume.

    Astept pareri, sugestii, doleante…

    PS. @web nu doarme… hiberneaza 😛