Translate Blog ATweb in Arabic       Translate Blog ATweb in Chinese       Translate Blog ATweb in English       Translate Blog ATweb in French       Translate Blog ATweb in German       Translate Blog ATweb in Italian       Translate Blog ATweb in Japanese       Translate Blog ATweb in Korean       Translate Blog ATweb in Portuguese       Blog ATweb in Romanian       Translate Blog ATweb in Russian       Translate Blog ATweb in Spanish
blog.atweb.ro » Errors » Mesaje de eroare Microsoft explicate
4 March 2009
Trimite articolul prin email. Tipareste acest articol.

ERRORMicrosoft s-a pus pe treaba… si a reorganizat sistemul de “help and support”. Mai precis a implementat o baza de date online automatizata pentru diagnosticarea tuturor codurilor de eroare ale produselor marca Microsoft. Acest lucru probabil ca va scurta timpul si banii alocati sistemului actual de help-desk prin telefon. In situatii de criza solutii fiabile. Eu unul sunt de acord cu noua abordare si anume sa inglobeze toate mesajele de eroare ale tuturor produselor intr-o singura baza de date. Plus ca daca utilizatorul are niste notiuni elementare hardware si software poate sa descopere singur problema dar si o eventuala solutie. Este adevarat ca solutiile microsoft pentru erorile hardware sunt cam generale (de obicei cauzele sunt descrise ceva de genul: virus, probleme cu memoria RAM, hard-disk-ul, placa de baza sau procesorul). Aici intervine experienta utilizatorului/tehnicianului in a pune diagnosticul corect.

Look up an error message

Pentru a folosi acest nou sistem de support, accesati URL-ul Microsoft de mai jos si scrieti codul de eroare. Imediat ce veti incepe sa tastati, vor aparea rezultate ajutatoare similare cu interogarea facuta.

http://support.microsoft.com/gp/errormessage
.
Evalueaza acest articol:
NesatisfacatorInsuficientNeutruAcceptabilExcelent
Loading ... Loading ...

Parerea ta conteaza...