O zi de munca la Google

| March 6th, 2009

Google logoCu totii stim ca exista anumite avantaje pentru cei care lucreaza la faimosul Google dar nu puteam sa-mi imaginez ca gigantul are o grija exagerata fata de angajatii sai. Iata cateva din multele atractii oferite de Google. La sfarsit cred ca toata lumea si-ar dori sa lucreze macar o zi pentru gigantul motor de cautare.
.

Dupa asemenea rasfaturi mai ramane o intrebare… Cum aplicam pentru un job la Google?
.

5 Responses to “O zi de munca la Google”

  1. VafCat Says:

    numai fetze de tocilari. Si in poza 5 unu a crescut la birou de nu si-a dat seama ca i-au ramas pantalonii mici.

  2. Dan Says:

    Ai dretate… insa acei “tocilari”, cum ii numesti tu, fac ca lumea sa se invarta in jurul lor.
    Ceea ce vezi acolo se numeste LIBERTATE, nu “ferma animalelor” in care traim cu totii. De-aia si merge cum merge.
    Vorba unui prieten: “E ca o mare gradinitza pentru adulti.”

  3. Anamaria C. Says:

    Buna ziua,

    In legatura cu aceasta zi de munca la Google, cum poate fii decat perfecta. O zi de munca utopica pentru noi de aici, si reala pentru ei. Din cate m-am documentat suplimentar, au o gramada de facilitati pentru angajati, au loc amenajat pentru copii angajatilor, pentru animalele lor de companie, loc pentru relaxare fie ca e vorba de sauna, masaj, sau terenuri sportive, si in afara faptului ca ai toate astea, salariu e foarte bun, ai sanse sa avasezi, stii ca niciodata nu o sa muncesti in plus fara sa ti se plateasca orele suplimentare, ca-ti vor fi recunoscute meritele..si asa mai departe, nu ca aici, cand muncesti, faci ceva in plus, shefii nu zic nimik, cand nu faci, te umilesc pur si simplu.. nu pot sa mai vorbesc despre google, si scuze dak am scris ceva gresit, ca n-o sa mai citesc, ma apuca nervii de mizeria din Romania si umilintele care le suportam toti la munca, pentru nishte bani care sunt foarte putini…imi vine sa arunc cu tastatura in biroul shefei, si as face-o dak n-as avea nevoie de banii ei..nimicul ala..

  4. Dan Says:

    Mare dreptate ai Anamaria… dar traim in RO si asta ne mananca tot timpul… Cred ca va mai trece un mileniu pana ne vom reveni…
    Vorba aceea: Care este cea mai mare prostituata? SPERANTA ca traim toti cu ea…
    NO COMMENT !

  5. Relu Says:

    Asta da loc de munca.. ca intr-un puf.