Microsoft Windows logoIata cam cum arata viitorul in viziunea Microsoft. Prezentarea a fost facuta pe 2 martie 2009 la Wharton Business Technology Conference, unde Stephen Elop (Microsoft’s Business Division president) a facut public intentiile de modernizare a infrastructurii IT, preconizate pentru 2019.

Fie vorba intre noi…viitorul suna bine… dar cam atat. De la animatii demne de Star Trek pana la realitate mai e cale lunga. Eu personal sunt curios cum o sa arate BSOD-urile viitorului (poate o sa guitze in 2019 cine stie).

Oricum e o problema cu faptul ca IT a luat-o (si e deja desicronizat) prea inainte fata de celelalte laturi: pereti (case), mancare, aer / instalatii, poluare, transport, care sunt “prioritar-vitale”. Degeaba ai screen-uri daca nu ai constructii, infrastructura si transporturi si ceva bun de pus in farfurie pentru o cina romantica cu iubita, iar vinul inca se face pe deal, la vie, nu pe computer
.

Sursa: http://www.officelabs.com/projects/futurevisionmontage/Pages/default.aspx
.

3 Responses to “Viziunea Microsoft pentru 2019”

  1. Tashy Says:

    IT-ul e prea evoluat fata de conditia umana actuala. Suntem ca niste oameni din epoca de piatra cu niste unelte aduse de extraterestrii si nu prea stim ce sa facem cu ele.
    Ne-a inventat cineva bomba atomica. Hai sa dam cu ea in oameni.
    Suntem prea primitivi pentru lucruri asa finute

  2. Blogul lui Tashy » Blog Archive » Evoluati tehnologic dar primitivi spiritual Says:

    […] Dan Lascu a comentat acest eveniment dintr-o alta perspectiva decat cea abordata de mine. Tin sa precizez ca este specialist in acest domeniu. “Oricum e o problema cu faptul ca IT a luat-o (si e deja desicronizat) prea inainte fata de celelalte laturi: pereti (case), mancare, aer / instalatii, poluare, transport, care sunt “prioritar-vitale”. Degeaba ai screen-uri daca nu ai constructii, infrastructura si transporturi si ceva bun de pus in farfurie pentru o cina romantica cu iubita, iar vinul inca se face pe deal, la vie, nu pe computer.” […]

  3. Dan Says:

    Si daca tot am prezentat viziunea oficiala a Microsoft-ului asupra viitorului eu zic ca ar merge si aceasta parodie:

    Microsoft’s Vision of the Future (Parody)
    http://www.youtube.com/watch?v=0USn7eufXps