Bill Gates si-a luat ramas-bun

| January 8th, 2008

Microsoft Windows logoOmul de afaceri Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft si unul dintre cei mai bogati oameni din lume, se retrage de la conducerea Microsoft… sau mai bine zis, se pensioneaza incepand cu Iulie 2008.


Dupa ce a agonisit (potrivit unor surse de pe piata) aproximativ 60 de miliarde de dolari, Bill Gates a decis ca e momentul prielnic sa se retraga, dupa ce de la varsta de 17 ani a tot lucrat full-time pentru Microsoft. Un exemplu bun de urmat… pentru cei ce pot, adica pentru cei puternici. Bill, care are acum 52 de ani, aflat la o expozitie de electronice din Las Vegas (pe care el insusi o organizeaza de 11 ani), si-a luat ramas-bun intr-un mod original.
Ramas fara slujba care l-a facut celebru, Bill Gates isi incearca norocul la alte posturi. Canta la chitara, incercand sa-l impresioneze pe Bono si sa intre in formatia U2 sau face lobby pentru un post de vicepresedinte. Asa s-a vazut (bineinteles, doar ipotetic) in viitorul apropiat unul dintre cei mai faimosi oameni din lume.
Zoso povesteste cum a stat 2 ore la coada pentru a-l auzi pe Bill Gates la CES 2008. El si inca vreo cateva mii de oameni. Cica ar fi si dormit pe jos o jumatate de ora. Eu zic ca a meritat.

Bill Gates

Surse:
http://www.microsoft.com/presspass/press/2006/jun06/06-15CorpNewsPR.mspx
http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Gates
http://www.protv.ro/stiri/international/bill-gates-se-retrage-de-la-conducerea-microsoft.html
http://www.zoso.ro/2008/01/ces-day-1.html

.

Comments are closed.