Internet MarketingEste un domeniu in care sunt un novice, deci vom invata impreuna. 😀
Internet marketing, sau putem sa-i mai spunem si online marketing sau E-marketing, este marketing-ul facut pentru produsele sau serviciile oferite pe Internet.


Internetul a adus foarte multe beneficii unice marketingului, incluzand costurile mici in distribuirea informatiei catre o audienta globala. Natura interactiva a Internet marketing-ului, permite raspunsul instant si aflarea imediata a rezultatului unei campanii de marketing. Aceste calitati sunt unice, pe care doar Internet marketing-ul le are.

Marketing-ul prin Internet uneste creativitatea si aspectul tehnic al internetului, inclusiv designul, dezvoltarea, publicitatea si vanzarea. Unele metode de internet marketing sunt “search engine marketing”, “display advertising”, “affiliate marketing”, “blog marketing” si “viral marketing”.

Internet marketing-ul este un proces prin care se creste si promoveaza o organizatie folosind mediile online. Internet marketing nu inseamna doar “construieste un site” sau “promoveaza un site”.
Undeva in spatele unui site se poate afla o adevarata organizatie, cu tinte clare.

Strategiile pentru Internet marketing includ toate aspectele produselor publicitatii online, serviciilor, si site-urilor, incluzand cercetarea pietei, email marketing, si vanzarea directa.

Cam atat pentru inceput, voi reveni.

.

Comments are closed.