Google teleportingGoogle ne ajuta sa cautam mult mai usor in interiorul unui site pentru a gasi informatia dorita.
De cate ori ati uitat exact adresa unui site pe care doreati sa-l vizitati? Nici o problema – doar tastati numele site-ului in interiorul inputului de cautare Google, si speri sa iti apara in primele rezultate aparute la acea cautare.


Acest lucuru se poate numi “teleporting (teleportare)”, si esti multumit ca nu mai trebuie sa-ti aduci aminte o intreaga “ciorba” de litere, plus extensiile domeniilor: .com, .net si .org, sau altele. Oricum, unul din trendurile cautarii este aceea ca multi cautatori doresc o cautare mult mai rafinata intr-un site, insa prin intermediul motorului de cautare.
De exemplu, daca cineva cauta link-ul oficial despre Hubble Space Telescope din linkul oficila NASA, una din primele cautari este cautarea cuvantului [NASA] si apoi [NASA Hubble Telescope]. Asa ca, Google a venit in ajutorul utilizatorilor, si a implementat un nou algoritm, iar daca detecteaza ca utilizatorul vrea sa faca o cautare mai rafinata intr-un site, atunci pagina cu cea mai mare probabilitate este afisata in topul rezultatelor.

.

Comments are closed.