KartOOKartOO este un motor de cautare diferit fata de cele actuale, ce merita sa fie vazut in actiune. La prima vedere poate parea ciudat dar dupa ce intelegeti cum functioneaza s-ar putea sa va placa.

Tehnologia metacrawler care sta in spatele lui KartOO, sumarizeaza rezultatele altor motoare de cautare cum ar fi: Google, Yahoo, MSN, etc. si decide care sunt cele mai relevante pentru utilizator.


KartOO este disponibil in doua versiuni: flash si HTML; versiunea flash ofera mai multe obtiuni pentru cautare insa versiunea HTML este mai rapida pe sistemele cu o conexiune slaba la Internet. Pe viitor va exista si o versiune ce poate fi instalata in calculator si va permite accesul rapid la cautari.

Firma partenera ce furnizeaza o mare parte din rezultate este Entireweb, propietara a tehnologiei motorului de cautare suedez Euroseek, ce detine in structura lui aproximativ 100 de milioane de documente indexate. Firma Entireweb are numai rolul de a alimenta motorul de cautare, nu si de a-l “pune in miscare”.

Sa avti parte de cautari cat mai rapide si cat mai exacte. 😉

Link: KartOO.com
Preview:
kartoo.jpg

.

Comments are closed.