Ponturi despre hostingul gratis

| December 26th, 2007

Free HostingAici sunt cateva ponturi de care trebuie sa tineti cont cand cautati hosting gratuit.

Definitie: FREE WEB HOSTING (gazduire web oferita fara costuri materiale);
Informatii: gazduirea web gratuita contine de obicei add-uri ale proprietarului serviciului si este “momeala” pentru ca beneficiarul sa treaca in viitor la servicii mai puternice dar platite.
Mai mult: http://www.hostingglossary.com/glossary/free-web-hosting/


1. Dreptul de proprietate asupra continutului sitelui – Poate nu ai drept de proprietate aspura spatiului din hosting, dar este continutul tau. Asta inseamna ca trebuie sa fiti anuntati cu mesaje scurte daca serviciile vor cadea, ca sa poti avea alternative pentru a salva informatia pe calculatorul tau.

2. Unelte – Surprinzator, multe hosting-uri gratis ofera o multime de unelte care pot fi folosite pentru a imbunatati site-ul dumneavoastra. Cel mai mare furnizor de hosting are aceste unelte in control panel.

3. Domenii gratis – In mod obisnuit veti capata si un subdomeniu, sau macar un subdirector pentru fisierele tale. Domeniile gratis vin de obicei doar la conturile de hosting platite. Motivul este ca latimea de banda este foarte scumpa si nimeni nu vrea sa construiasca site-uri pe hosting gratis, decat in cazul in care foloseste resurse ieftine.
Nu ma surprinde ca hosturile gratuite sunt dominate de companii ca Yahoo, Google, si Bravenet.

4. SEO – optimizarea pentru motoarele de cautare – Unele hostinguri gratuite sunt asa de mari incat motoarele de cautare indexeaza destul de greu paginile noi ale site-urilor.

5. Urmarirea – Intotdeauna este de ajutor sa stii de unde vin vizitatorii si cine sunt acestia. Acest lucru este foarte important daca in viitor doriti sa faceti bani cu ajutorul site-ului dumneavoastra.

.

Comments are closed.